Julien Hazard Affineur - Rue Vanderkindere 137, 1180 Bruxelles  - 02/851 89 60  - info@julienhazard.be

‘Ik heb het geluk dat ik omringd word door gepassioneerde en toegewijde medewerkers. Eerst kregen ze een doorgedreven vorming en regelmatig verrijken ze hun kennis met degustaties en bezoeken aan kaasmakerijen. Kaas is een levend product. Ze hebben er dagelijks contact mee door hun werk in de kelders, de controle van het rijpingsproces, het klaarmaken van kaasschotels en talrijke bereidingen. Dat maakt van hen échte specialisten. Ze staan klaar om u te adviseren, te laten proeven, en uw vragen te beantwoorden.’

 

 

Julien Hazard Affineur - Rue Vanderkindere 137, 1180 Bruxelles  - T: 02/851 89 60  - info@julienhazard.be

HET TEAM

‘Ik heb het geluk dat ik omringd word door gepassioneerde en toegewijde medewerkers. Eerst kregen ze een doorgedreven vorming en regelmatig verrijken ze hun kennis met degustaties en bezoeken aan kaasmakerijen. Kaas is een levend product. Ze hebben er dagelijks contact mee door hun werk in de kelders, de controle van het rijpingsproces, het klaarmaken van kaasschotels en talrijke bereidingen. Dat maakt van hen échte specialisten. Ze staan klaar om u te adviseren, te laten proeven, en uw vragen te beantwoorden.’

 

JULIEN HAZARD

‘Ik werd kaasrijper door toevalligheden in het leven … Als student politieke wetenschappen in Leuven stelde ik al snel vast dat ik niet gemaakt ben om achter de boeken te zitten. Plots trok een advertentie mijn aandacht. Als vereiste stond er: ‘Graag kaas eten’. Als bon vivant dacht ik meteen: dat is me op het lijf geschreven.

Mijn grootouders waren landbouwers en leerden me aandacht te hebben voor alles wat op het bord belandt.  Fried Elsen bood mij wat hij beloofde: een vorming in de wereld van de kaas en zijn rijping. Hij nam me tien jaar onder zijn vleugels, waarna ik van start ging met een eigen zaak. Hier kan ik met veel enthousiasme mijn passie met jullie delen: kaas en mooie producten, met bijzondere aandacht voor gepassioneerde ambachtslui.